logomysterium1.png
 

ET INTIMT MAGISK TRYLLESHOw
LIVE I KØBENHAVN

hjemmesideForsideEndelig.jpg
 

Se den officielle trailer her

 
 

The Magic Room

Tryllekunstner og magiker Magic Malmstrøm har som den første i Danmark skabt et rum designet til at gå hånd-i-hånd med den magiske underholdning, leveret hver weekend. På hjørnet af Rosenborggade og Gothersgade, med udsigt til Rosenborg Slot, er ‘The Magic Room’ netop åbnet - et intimt, interaktivt magisk show som den perfekte start på en aften i byen. Oplev teleportering, tankelæsning, manipulation og det bedste fra magiens verden på en cool og moderne måde.

Mød tryllekunstneren

Magic Malmstrøm rejser verden rundt med sin magi og har blandt andet optrådt på toppen af Tower Bridge i London, i 10.000 meters højde på et fly til Færøerne og for filmstjernen Natalie Portman på hendes gamle universitet Harvard i Boston. Nu kan du opleve Magic Malmstrøm i The Magic Room med hans nyeste show Mysterium. Gennem sind-bøjende illusioner og manipulation vil han få dig til at stille spørgsmålstegn ved, hvad der virkelig er muligt.

Live_trylleshow_i_Gothersgade
 
Myserium-baggrund.jpg
Du skal turde sætte dig selv ind som protagonisten i eventyret for du bliver indraget i Magic Malmstrøms verden af magi.
— Politiken, IByen
Vi fik drysset tryllestøv på en ellers regnfuld lørdag
— Børsen
Vild magi, overraskelser og dekadente hemmeligheder. Som at træde ind i et afsnit af Babylon Berlin
— Euroman
Myserium-baggrund.jpg